OCMW-raadslid Nina Roest

Nina is opgegroeid in Roborst als dochter van Frans Roest en Lily Van Glabeke. Nu woont ze met Tim en hun twee zoontjes in Munkzwalm. Sinds enkele jaren is ze secretaris van de Zwalmse sp.a-afdeling. Daarnaast is Nina ook voorzitster van Curieus Zwalm, een socioculturele vereniging.

20170311_1382

De jonge politicologe heeft de eerste professionele jaren van haar engagement haar beroep gemaakt. Gedurende vijf jaar als parlementair medewerker van Bruno Tuybens kende ze de politiek van binnen en buiten. “Jaren van Wetstraat-ervaring kan ik meenemen naar het gemeentebestuur van Zwalm”, zei Nina bij de laatste verkiezingen.

Nu assisteert Nina via vzw Intro in Ronse tientallen mensen in hun zoektocht naar een job op de vaak ingewikkelde arbeidsmarkt.

Nu en dan een goed live-optreden en een streepje cultuur vindt ze onmisbaar. Als voorzitter van Curieus Zwalm stond Nina Roest mee aan de basis van tal van evenementen in het Zwalmse cultuurleven. “Toch kijk ik nu eerst en vooral uit naar kindvriendelijk beleid.”

Bruno over Nina: Nina is een oprechte optimiste, voor wie solidariteit geen hol begrip is. 100% inzet voor haar overtuiging. Familiemadam en fiere mama.

Nina bereik je via ninaroest@hotmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s