Bruno Tuybens – lijsttrekker

_DSC0021

Erg graag was ik tijdens de vorige bestuursperiode uw burgemeester. Door contacten in politiek Brussel (als Staatssecretaris en parlementslid) en de ervaring van 20 jaar werken in de KBC Groep, waarvan de laatste acht als team manager, kon ik op korte tijd het gemeentehuis professionaliseren, subsidies halen, de inspraak en openheid opstarten, kortom onze gemeente bestuurlijk de 21ste eeuw in loodsen.

Beroepsmatig als zelfstandig consultant en onafhankelijk bestuurder ben ik nu opnieuw actief in de financiële sector. Dit geeft de flexibiliteit om zo veel mogelijk zelf mijn eigen werkagenda te bepalen, om maximaal tijd vrij te maken voor Zwalm. Bovendien volgde ik aan UGent en UAntwerpen de postacademische opleiding Bemiddeling en ben ik Erkend Bemiddelaar in burgerlijke- en handelsgeschillen.

Wat we de voorbije zes jaar in Zwalm vooral misten, was de nodige beleidsdynamiek. Burgemeester en schepenen moeten luisteren, analyseren, inspireren, vernieuwen, coachen, opvolgen, kortom: de dossiers kennen, managen, besturen. En niet ‘beheren’, zoals een slechte boekhouder doet. Laat ons niet langer tijd verliezen. Daarom ben ik uw kandidaat-burgemeester.

En we hebben met voorZwalm een schitterend team bij elkaar gebracht! #datiszeker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s