Onrust over mobiliteit op verkiezingsdag

Met voorZwalm zijn we erg ongerust over deze, door de liberale meerderheid uitgedachte, beslissing om, naast de inwoners van Munkzwalm, ook alle kiezers van Rozebeke, Sint-Blasius-Boekel, Sint-Denijs-Boekel, Sint-Maria-Latem, Paulatem, Dikkele, Hundelgem en Nederzwalm te laten stemmen op de Sportlaan. Niet dat we bevreesd zijn voor lange wachtrijen of zo, maar wel over de mobiliteit, de doorstroming, de parkeergelegenheid. Mensen met rolstoelen, mensen met een wandelstok moeten afgezet worden, dan parking zoeken, enz… Deze beslissing is niet goed doordacht, lijkt ons. Bovendien hebben we prima schoolinfrastructuur in Hundelgem, Sint-Maria-Latem en Sint-Blasius-Boekel, en hebben we nog alternatieven voor de andere gemeenten. Waarom moeten al die 5.000 kiezers naar Munkzwalm komen? Ook al is het niet onze beslissing, wij roepen alvast op om zo veel als mogelijk de fiets te gebruiken of te voet te komen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s