Serieuze personeelsperikelen

Onnoemelijk bezorgd zijn we over de personeelscrisis in Zwalm. Mensen die zich niet langer kunnen terugvinden in de manier waarop er momenteel gewerkt wordt, verlaten het gemeentebestuur. Het is niet zo dat de verschillende mensen die ontslag namen voor een andere baan kozen, of “geen uitdaging meer zagen in het werk voor de gemeente”. Er is veel meer aan de hand, en wordt ook toegegeven. En vermits we niet exact weten wat, is de reden waarom wij een externe audit vroegen, een onderzoek naar de personeelstevredenheid. Het college besloot echter om liever voor de struisvogelpolitiek te kiezen, dan voor de bestuurskracht. Het groot gebrek aan managementervaring binnen de huidige samenstelling van het college speelt de gemeente vandaag serieus parten, daardoor verliezen we dus waardevolle mensen, zonder dat dit nodig is. Een verlies aan ervaring, aan kennis, aan geestdrift, die nefast is voor de verdere ontwikkeling van onze gemeente.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s