Handelaars Zuidlaan zijn terecht boos

Vorige woensdag heeft een delegatie van ons team, Greet, Emmy en Bruno, de handelaars van de Zuidlaan een hart onder de riem gestoken. Deze waren terecht boos op het gemeentebestuur, dat deze voor de zoveelste keer vergeten waren een politiereglement uit te voeren om tijdens de Sloeber-wandeldag van de Scheldestappers de nodige parkeerruimte vrij te houden voor de eigen klanten, die vaak enkel zaterdag hun inkopen kunnen doen. De lokale economie wordt al stiefmoederlijk behandeld door het liberale gemeentebestuur, nu wordt ze ook nog stokken in de wielen gestoken.

Marleen getuigde, als betrokken buur, dat ook de inwoners van de Decoenestraat en het begin van de Wafelstraat erg te lijden hadden onder het gebrek aan politiemaatregelen. “Er heerste grote chaos in onze straat”, getuigde een inwoner van de Decoenestraat aan ons. “Wanneer slaagt het gemeentebestuur er in zo’n dag ordentelijk te laten verlopen voor de eigen inwoners?”.

De voorZwalm-fractie in de gemeenteraad zal deze problematiek zeker verder aan de orde brengen.

20170614_flyeren in Zuidlaan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s