Weldra wifi aan gemeentehuis en bib/sporthal dankzij voorZwalm

voorZwalm-raadslid Marleen Vanwildemeersch pleitte op de jongste gemeenteraad voor gratis wifi-verbinding voor iedereen in de openbare gebouwen in Zwalm. “Wie komt luisteren naar de gemeenteraad of op andere momenten in het gemeentehuis is, kan niet op het internet. Ook toeristen in de onmiddellijke omgeving van het gemeentehuis of de bibliotheek kunnen – in tegenstelling tot in veel andere gemeenten – geen wifi gebruiken. Het zou dan ook goed zijn dat daar ook in Zwalm voor gezorgd wordt.” De meerderheid was voor het idee te vinden, maar verwijst naar de aanwerving van een bijkomende IT-medewerker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s