voorZwalm blijft de verkoop van de kerk en het kerkhof van Paulatem afkeuren

Zolang er geen bewonersbevraging heeft plaatsgevonden over de verkoop van de kerk en het kerkhof van Paulatem, zal het team voorZwalm de verkoop aanvechten. “Vermits de verkoop openbaar is, ken je de eindbestemming van het kerkgebouw niet met zekerheid. De bevolking moet daarover correct geïnformeerd worden. Bovendien isde aangestelde notaris niet van deze regio, en niet toevallig een provinciaal bestuurslid van Open VLD. Dat hij ook de schatting mag doen, is niet in het algemeen belang en dus af te keuren. De verkoop is bovendien onherroepelijk. Het voorZwalm-team pleit dan ook voor een periode van enkele jaren bezinning, alvorens kerken en kerkhoven worden vervreemd, zonder dat de bevolking er wordt bij betrokken.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s