voorZwalm hield zaterdag haar jaarlijkse zwerfvuilactie

zwerfvuil 2017

Honderden blikjes, stukken plastiek, etensresten en andere troep werden verzameld en gesorteerd.In samenspraak met de milieudienst van de gemeente Zwalm hielden de gezamenlijke voorZwalm-fracties met een aantal sympathisanten haar jaarlijkse zwerfvuilactie, dit keer om en rond de Molenberg en Moldergem in Sint-Denijs-Boekel.

Honderden blikjes, stukken plastiek, etensresten en andere troep werden verzameld en gesorteerd. Ook werd een zeer recente partij slachtafval aangetroffen in de Paalweg, tussen de kerk van Sint-Blasius-Boekel en de Molenberg. De voorZwalm-fractie heeft de gemeentediensten gevraagd om een onderzoek in te stellen naar de dader van deze weggegooide zak met vrij lugubere inhoud. Aan de hand van de verpakking en een buurtbevraging kan de dader eventueel opgespoord worden.
De voorZwalm-fractie vraagt meer aandacht voor het zwerfvuil: preventieve, en als het moet, repressieve maatregelen zijn nodig om onze gemeente mooi te houden!

Voor meer info : Bruno Tuybens, 0475 75 36 74

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s