voorZwalm-fractie wil straffeloosheid inzake criteria bij verleende vergunningen aan banden leggen.

“Het college neemt contact op met de andere gemeentebesturen uit de politiezone om het GAS-reglement uit te breiden naar sommige niet-uitvoeringen of inbreuken op de criteria die bij een verleende bouw- of kapvergunning worden opgelegd, als deze niet of onvoldoende worden uitgevoerd, om zodoende de feitelijke straffeloosheid terug te dringen.” Zo luidde het amendement van de voorZwalm-fractie op het reglement Gemeentelijke Administratieve Sancties. “De schepen verweert zich door te zeggen dat er andere middelen zijn om dergelijke inbreuken te sanctioneren, maar die worden niet toegepast!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s