Gemeentebestuur Zwalm kiest voor gewezen Open VLD-schepen als ‘onafhankelijke’ sanctionerende ambtenaar.

bruno groen

In geval van inbreuken op het Gemeentelijk Administratief Sanctierecht zal in de toekomst niet langer meer beroep gedaan worden op de provinciale sanctionerende ambtenaren, maar op de huidige gemeentesecretaris van de gemeente Brakel. Bruno Tuybens : “Vermits deze persoon een gewezen schepen is en naar verluidt heel nauw verbonden is met de familie De Croo, kan hier moeilijk sprake zijn van een onafhankelijke ambtenaar. De deontologie van de bemiddelaar komt hierin in het gedrang. Ik begrijp niet waarom de N-VA burgemeester van Maarkedal dit heeft doorgelaten.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s