Alweer geeft gemeentebestuur verkeerdelijke informatie !

marleen eigen verzoek

Op de gemeenteraad van december 2016 vroeg voorZwalm om de toelage van 1 euro per kind als deelname aan de Vlaamse jeugd olympiade te verhogen . Volgens de schepen kost de deelname maar 1 euro en de gemeente geeft 1 euro . Een goede zaak aldus de schepen . Onze vraag om de subsidie te verhogen – een vraag die wij door middel  van een amendement ter stemming wilden voorleggen – was dus niet nodig. De gemeente moet uiteraard niet meer betalen dan de kostprijs.

Echter, na deze gemeenteraad vernam raadslid Marleen Vanwildemeersch  van de directies dat deelnemen 2 euro per leerling kost ! Op de gemeenteraad van januari 2017 – bij het eerste punt  waar de notulen moeten goedgekeurd worden, confronteerde zij de bevoegde schepen met deze feiten . Hij antwoordde compleet naast de feiten.  Alweer ziet voorZwalm zich genoodzaakt om informatie uit hand van een bevoegde schepen te moeten corrigeren. De dossierkennis is ver te zoeken …

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s